Afscheidsborrel Marlies Buurman

 

14 september vanaf 15.30u

 

Hierbij stellen wij u in kennis van het feit dat Marlies Buurman Bo met ingang van 1 oktober aanstaande zal gaan verlaten. Na een jarenlange en niet aflatende inzet voor de kraamzorg binnen de geboortezorgsector, heeft Marlies ervoor gekozen haar passie en inzet voor de Integrale Geboortezorg bij het College Perinatale Zorg vanuit de rol van bestuurssecretaris te gaan vervullen.

 

De collega’s van Bo en ook vele leden zullen Marlies, met haar enthousiasme en de uitgebreide kennis van de geboortezorg, dan ook enorm gaan missen. Hoewel Marlies de geboortezorg niet gaat verlaten en we haar vanuit haar nieuwe functie zeker nog zullen tegenkomen, willen we vanzelfsprekend dit afscheid van Bo niet ongemerkt voorbij laten gaan.

 

Op donderdag 14 september vindt een bijeenkomst kwaliteit en cao Kraamzorg plaats. Aansluitend hierop om 15.30 uur stellen we ook de leden graag in de gelegenheid om Marlies persoonlijk het allerbeste toe te wensen. De dag vindt plaats bij ‘Kantien’, Ravellaan 96 te Utrecht.

 

Als u zich reeds heeft aangemeld voor de bijeenkomst en bij het afscheid wilt zijn, dan hoeft u niets te doen. Als u zich nog wilt aanmelden voor één of beide programmaonderdelen óf voor het afscheid van Marlies, dan kunt zich via dit aanmeldformulier.Gepubliceerd op 14 september 2017
 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement