Informatie

 

Zoeken
Anti-agressiebeleid

 

Financiële ondersteuning van 10.000 euro voor uw anti-agressiebeleid!

Om agressie en geweld tegen zorgmedewerkers te verminderen is voor individuele (jeugd)zorginstellingen, de ondersteuningsregeling ‘Veilig werken in de zorg’ ingesteld. Met deze regeling kunnen instellingen een extra impuls geven aan de uitvoering van anti-agressiebeleid. Voor de ondersteuningsregeling is voor de periode 2012-2015 zorgbreed in totaal 4 miljoen euro beschikbaar gesteld.

 

De ondersteuningsregeling is onderdeel van het branchebrede Actieplan ‘Veilig werken in de zorg’, een initiatief van de gezamenlijke sociale partners in de zorg en drie ministeries: Volksgezondheid, Welzijn & Sport; Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Veiligheid & Justitie. Met de regeling worden individuele zorginstellingen, door het inzetten van externe deskundigen, in staat gesteld hun eigen integrale anti-agressiebeleid een extra impuls te geven. Per instelling gaat het om maximaal € 10.000 (incl. BTW).

 

Op 14 januari 2016 vanaf 10.30 uur kunt u een aanvraag indienen voor de ondersteuningsregeling. Zie hiervoor deze website, en let op de ervaring leert dat u er snel bij dient te zijn! Gepubliceerd op 30 november 2016
 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement