Junior Beleidsadviseur Financiering en Informatievoorziening - Bo Geboortezorg

Ben jij net afgestuurd óf zit jij in de laatste fase van jouw studie? En wil jij het verschil maken in de geboortezorgsector? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als junior beleidsadviseur werk je aan verschillende projecten in de geboortezorgsector, zoals bijvoorbeeld de bekostiging van de kraamzorg en digitalisering. Jij bent samen met een senior beleidsadviseur verantwoordelijk voor een aantal projecten. Welke projecten dit specifiek worden, stemmen wij samen met jou af!

Hoe ziet een dag bij Bo Geboortezorg eruit?
Elke dag bij Bo is anders! En juist dit maakt het werken bij Bo zo leuk. Op ene dag heb je gesprekken met stakeholders, op de andere dag verwerk je input tot beleid en spar je met je collega’s. De volgende dag spreek je kraamzorgorganisaties om te horen wat er leeft en om nieuw beleid te toetsen.
Wie kan jou dit beter vertellen, dan één van onze medewerkers? Stuur ons daarom vooral een berichtje, zodat wij jou alles kunnen vertellen over werken bij Bo Geboortezorg.

Wat ga je doen?

  • Werken aan verschillende projecten in de geboortezorgsector op het gebied van financiering en informatievoorziening.
  • Je krijgt verantwoordelijkheid over onderdelen van deze projecten en werkt hier zelfstandig aan.
  • Samen met de senior beleidsadviseur kan je sparren over onderdelen van jouw verantwoordelijkheden en op die manier veel leren.
  • Je werkt samen met onze (junior) beleidsadviseurs.

Wat vragen wij? 

  • Je beschikt (bijna) over een HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld economie, econometrie, organisatiewetenschappen of bestuurs-/bedrijfskunde
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent initiatiefrijk
  • Je hebt goede organisatorische kwaliteiten
  • Je bent in staat processen te bewaken

Wij bieden:
In overleg een fulltime baan (36 uur) in een leuk, energiek en hecht team voor minimaal een jaar. Hierna is zeker mogelijkheid tot verlenging. Omdat het zo’n klein kantoor is zijn er zeker doorgroeimogelijkheden. Het werk biedt jou de mogelijkheid mee te draaien in een professionele, moderne werkomgeving. Inschaling in FWG 40/45 We zijn op zoek naar iemand die snel kan starten. 

Contact

Uiteraard kun je voor meer informatie contact opnemen met ons. Dit kun je doen door te bellen naar 085 0471 999. 

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV naar m.vanheerbeek@bogeboortezorg.nl.

Inclusieve organisatie

Bo Geboortezorg is een organisatie die kansen biedt aan iedereen en diversiteit als kracht beschouwd om betere resultaten te halen voor de Geboortezorgsector. Naast je kwaliteit, talenten en motivatie breng je ook jouw leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Bo Geboortezorg (www.bogeboortezorg.nl)

Bo heeft ruim 135 leden, die samen meer dan 95% van de kraamzorgmarkt in Nederland vertegenwoordigen. Bo Geboortezorg is de landelijke belangenbehartiger voor kraamzorgorganisaties actief in de geboortezorg, die samen met haar leden werkt aan verdere professionalisering, profilering én positionering van kraamzorg in de geboortezorg. Bo doet dit door zich in te zetten voor de ondernemers in de geboortezorg. Bo behartigt hun belangen, ondersteunt organisaties bij hun bedrijfsvoering en stimuleert onderzoek en samenwerking.