Bo begint nieuwe jaar met nieuwe voorzitters

Voorzitter Jacqueline Doscheidt

 

Op 1 januari 2016 is Bo Geboortezorg opgericht. Nu, precies 3 jaar later, worden zowel het voorzitterschap als het vicevoorzitterschap overgedragen.

 

Louis Schuerman en Marja Huizer hebben deze functies de afgelopen drie jaar met veel succes en plezier vervuld. Beide hebben aangegeven hun functie binnen het bestuur van Bo per 1 januari 2019 neer te leggen. Tijdens de ledenvergadering van 6 december hebben zij hun rol voor het laatst vervuld en is op feestelijke manier afscheid genomen. Bo bedankt Louis en Marja voor hun betrokkenheid en inzet voor de vereniging de afgelopen drie jaar.

 

Tijdens de ledenvergadering van 6 december zijn ook de nieuwe voorzitter en vicevoorzitter per 1 januari 2019 benoemd. Jacqueline Dorscheidt gaat de functie van voorzitter vervullen en Leonie Molthoff zal de functie van vicevoorzitter op zich nemen.

Vicevoorzitter Leonie Molthoff

Beiden zijn vanaf het begin bij Bo betrokken en actief lid van het Algemeen Bestuur van Bo. Bo is blij in Jacqueline en Leonie een enthousiaste en professionele voorzitter en vicevoorzitter te hebben gevonden met hart voor de sector kraamzorg en de verenging Bo Geboortezorg. Bo wenst Jacqueline en Leonie veel plezier en succes in het vervullen van hun functie.

 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement