Nieuwsbericht | 15 december 2020

 

Cao Kraamzorg 2020 definitief

 

Op 9 november hebben Bo en de bonden CNV, FBZ, FNV en NU’91 een cao onderhandelaarsakkoord gesloten. Tot en met 15 december was er de tijd voor de partijen om de achterbannen te raadplegen. 

Op 1 december hebben de leden van Bo ingestemd met het onderhandelaarsakkoord Cao kraamzorg 2020. Inmiddels hebben ook de achterbannen van de vakbonden ingestemd. Nu zowel de leden van Bo als de vier betrokken vakbonden hebben ingestemd met het onderhandelaarsakkoord, is de cao kraamzorg een feit! Het gehele akkoord treft u hier.

 

Tekst cao Kraamzorg / website cao kraamzorg
Zoals in het akkoord is afgesproken, wijzigt er tekstueel niets in de Cao kraamzorg. Op de website van de Cao kraamzorg (www.cao.bogeboortezorg.nl) zullen daarom niet de teksten, maar binnenkort wel de salaristabellen wijzigen. Er is een structurele loonsverhoging afgesproken, een eenmalige uitkering en een verhoging van de eindejaarsuitkering.

Momenteel wordt gewerkt aan de Cao kraamzorg website.

 

Cao bijeenkomsten

Net zoals bij de het afsluiten van de vorige cao’s, zal Bo ook nu Cao-bijeenkomsten organiseren waarin Bo met de leden in gesprek gaat over de cao.

 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement