SPOT kraamzorg naar nieuwe Brancheorganisatie Geboortezorg

 

De kraamzorgleden van SPOT branchevereniging hebben besloten om aan te sluiten bij de nieuwe Brancheorganisatie Geboortezorg die op 1 januari 2016 van start is gegaan. Bo is ontstaan uit een fusie van ActiZ Geboortezorg en BTN Sectie kraamzorg. Met de aansluiting van SPOT kraamzorg is Bo Geboortezorg dé brancheorganisatie voor zorgondernemers in de geboortezorg en vertegenwoordigt zij meer dan 95% van alle kraamzorgorganisaties in Nederland.

 

Visie Bo

Bo is een krachtige, toegankelijke en inspirerende  belangenbehartiger voor organisaties die actief zijn in de kraamzorg en in de nabije toekomst in de geboortezorg. Een belangenbehartiger, die gaat voor verdere professionalisering, profilering én positionering van kraamzorg in geboortezorg. Hierdoor kunnen de leden nog beter, kwalitatief hoogwaardige zorg bieden aan (toekomstige) ouders en hun pasgeboren kind. Voor de SPOT kraamzorgleden reden genoeg om zich aan te sluiten.

 

Bestuurslid

Monique Boer, eigenaar van een bemiddelingsbureau voor professionals in de kraamzorg, gaat namens SPOT mee over als bestuurslid van Bo Geboortezorg. “Wij zijn blij om aan te sluiten bij Bo en verheugen ons op een constructieve en vruchtbare samenwerking”, aldus Monique.

 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement