Nieuwsbericht | 27 maart 2019

 

 

Startbijeenkomst lokale coalities Kansrijke Start

 

Op 11 april a.s. organiseert VWS een kick-off bijeenkomst voor alle GIDS-gemeenten die zich hebben aangemeld voor het landelijk stimuleringsprogramma van Kansrijke Start om regionale coalities te gaan vormen. 

 

Tijdens deze bijeenkomst zal Minister Hugo de Jonge het actieprogramma Kansrijke Start en het belang van lokale coalities toelichten. Er zal daarnaast worden besproken wat het stimuleringsprogramma lokale coalities Kansrijke Start voor een gemeente kan betekenen en over de basisprincipes voor lokale coalities.

 

Crashcourse geboortezorg

Het CPZ gaat tijdens deze bijeenkomst een workshop organiseren voor gemeenten waarin wordt uitgelegd hoe de geboortezorg er uit ziet, wat verloskundige samenwerkingsverbanden zijn, hoe ze er uit zien en waar ze mee bezig zijn. Zodat de gemeenten beter voorbereidt de uitgestoken hand kunnen bieden richting de geboortezorg om te komen tot deze lokale coalities.

 

Voor wie?

De startbijeenkomst is bedoeld voor gemeenten en andere organisaties die samen een lokale coalitie Kansrijke Start willen vormen of versterken. Ook gemeenten die zich nog niet hebben aangemeld voor de Impuls Kansrijke Start, maar wel alvast inspiratie willen opdoen, zijn van harte welkom.

Aanmelden kan tot 3 april. Lees hier meer.Gepubliceerd op 27 maart 2019
 
 
 

Contact


 
Locatie
Bo Geboortezorg
Europalaan 500 (Unit W.4.3 + W.4.4)
3526 KS Utrecht
Copyright © SD Communicatie    Disclaimer    Privacy Statement