Leden Bo delen best practices ‘duurzame inzetbaarheid’ (2)

Bo heeft aan de adviesgroep HRM gevraagd best practices, in het kader van duurzame inzetbaarheid, met de rest van de leden te delen. Deze week deelt Bo best practice (2) van Kraamzorg Zuid – Gelderland over het ‘Programma aantrekkelijk werkgeverschap’. De infographic maakt onderdeel uit van een reeks van 4, waaraan Bo in samenwerking met kraamzorgorganisaties heeft gewerkt. De infographics worden de aankomende weken in de reguliere nieuwsbrief opgenomen.

Deel 2

Deze week staat in het teken van het ‘Programma aantrekkelijk werkgeverschap’. In de infographic is Margreth Hulswit aan het woord over wat het programma inhoudt. Ook staat in de infographic een link naar een interview met kraamverzorgende Babette Soethof. Babette vertelt in het interview over haar rol als stuurgroep lid en wat het programma hen oplevert. Bekijk nu via deze link de infographic!

Heeft u net als Kraamzorg Zuid – Gelderland een best practice die u met de rest van de leden wilt delen? En waar u andere kraamzorgorganisaties mee kan inspireren? Neem dan contact op met de helpdesk en licht toe om welke best practice het gaat.

Voor best practice (1) klik hier!