Leden Bo delen best practices ‘duurzame inzetbaarheid’ (4)

Bo heeft aan de adviesgroep HRM gevraagd best practices, in het kader van duurzame inzetbaarheid, met de rest van de leden te delen. Deze week deelt Bo best practice (4) van PKZ Kraamzorg over de functie Kraamzorgspecialist. De infographic maakt onderdeel uit van een reeks van 4, waaraan Bo in samenwerking met kraamzorgorganisaties heeft gewerkt. Dit is de laatste infographic van de reeks.

Deel 4 
Deze week deelt Bo de infographic van PKZ Kraamzorg over de functie Kraamzorgspecialist. In de infographic is directeur Linda Bregman aan het woord over de kraamzorgspecialisten met wie zij werken en wat deze functies inhouden. Ook staat in de infographic een link opgenomen naar een interview met Diana Meurs. Diana Meurs is kraamzorgspecialist partus verpleegkundige handelingen en vertelt wat haar functie inhoudt. Bekijk nu de infographic!

Heeft u net als PKZ Kraamzorg een best practice die u met de rest van de leden wilt delen? En waar u andere kraamzorgorganisaties mee kan inspireren? Neem dan contact op met de helpdesk en licht toe om welke best practice het gaat.

Klik hier voor best pratice (1) , best practice (2) en best practice (3)!