Materialenpakket PUUR rookvrije ouders beschikbaar!

Vanaf 19 mei is de landelijke campagne PUUR rookvrij weer zichtbaar. De campagne richt zich dit keer specifiek op ouders met thuiswonende kinderen. Want stoppen met roken is de enige manier om de gezondheid van henzelf én van het kind te beschermen.

Gratis materialenpakket PUUR rookvrije ouders

De kraamzorg speelt een belangrijke rol bij het informeren en voorlichten van ouders over de risico’s van roken. Voor alle kraamzorgorganisaties is er daarom een gratis materialenpakket PUUR rookvrije ouders beschikbaar. Het pakket bestaat uit posters en flyers van PUUR rookvrij, folders Rookvrij Opgroeien en een informatiekaart en verwijskaartjes van de telefonische coaching Rookvrije Ouders. Deze materialen kan je bijvoorbeeld ter informatie meegeven aan ouders. Je kunt de materialen hier bestellen.

Digitale lunchbijeenkomst PUUR rookvrij campagne

Wil je meer weten over de campagne PUUR rookvrij, de aandacht die wordt besteed aan ouders of de materialen die beschikbaar zijn? Sluit dan aan bij de digitale lunchbijeenkomst van het Trimbos-instituut op 10 mei van 12.00 tot 12.30 uur. Meld je aan door te mailen naar puurvoorprofs@trimbos.nl.