VIPP Babyconnect: maandelijkse update & routekaart

VIPP Babyconnect organiseert iedere eerste donderdag van de maand een bijeenkomst voor geïnteresseerden van VSV’s/IGO’s waarin zij worden bijgepraat over de ontwikkelingen van digitale gegevensuitwisseling op landelijk en regionaal niveau. Tevens staat de routekaart van VIPP Babyconnect online op hun website. De routekaart is een schematische weergave van de weg naar veilige digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg, vanaf de start tot aan het verwachte eind.

Maandelijkse update
In de bijeenkomst bespreekt VIPP Babyconnect onder meer welke organisaties mee doen, hoe ver de regionale partnerschappen zijn en waar men zich later kan aansluiten als ze dit nog niet hebben gedaan. Daarnaast wordt er een update gegeven over de digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg. De bijeenkomst is relevant voor zowel organisaties die zich hebben aangesloten als organisaties die zich niet hebben aangesloten bij het programma.
Hebt u vragen en wilt u meer weten over VIPP Babyconnect? De bijeenkomst staat gepland op donderdag 3 februari van 16.00 tot 17.00 en is bij te wonen via deze link.

Routekaart
VIPP Babyconnect heeft een routekaart ontwikkeld die schematisch de weg naar veilige digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg weergeeft. Door middel van deze grote tijdlijn krijgen organisaties inzicht in alle activiteiten en ontwikkelingen van 2015 tot aan 2023. Klik hier voor de routekaart.